11/06/2011

DIRANZO MÍNGUEZ, Maria Rosa. El tresor de l'avi.




"El Tresor de l'avi és una història de redempció: Inés i Paco, mare i fill en les acaballes de la seua vida es retroben, tancant un cercle vital que començà setanta anys abans". Llorenç Capsí.



La primavera del 2011, la mestra Maria Rosa Diranzo Mínguez (Alfarb) ens ha oferit en format llibre aquesta narració, que ha circulat durant molt de temps a través de fotocòpies. El tresor de l'avi és una obra que barreja dues històries personals molt pròximes a nosaltres ambientades en dues èpoques, la postguerra i l'època actual; adobades amb un cert realisme màgic que li dóna a la narració el complement perfecte per quadrar la història.

L'obra es presentà a la sala d'actes de l'Institut Ramón Esteve de Catadau en un senzill i emotiu acte, en el qual intervingué la professora del centre Esther Terol, veritable instigadora de la publicació del llibre, i Llorenç Capsí, autor del pròleg. Esperem des d'ací que El Tresor de l'avi, que és la primera obra editada, però no la única escrita per Maria Rosa Diranzo, siga l'inici d'una llarga trajectòria literària. VCF



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada